Daarom kiezen klanten voor CILOGIS

Als bedreven expeditie- en douanekantoor begrijpt Cilogis NV logistiek en transport in al zijn facetten.

Waarom Cilogis?

Je zoekt een betrouwbare partner om het vervoer van je goederen volledig in orde te brengen? Als bedreven expeditie- en douanekantoor begrijpt Cilogis NV logistiek en transport in al zijn facetten. Uit talloze combinaties en vervoersmogelijkheden stellen wij op maat van je bedrijf een optimale logistieke oplossing samen. Je wordt ondersteund in elke fase, zowel voor als na transport.

Met Cilogis kies je voor een organisatie met meer dan een halve eeuw ervaring. Over de jaren heen hebben we samengewerkt met bedrijven uit verschillende sectoren en heeft zo een uitgebreid netwerk aan contacten verzameld in meer dan 80 landen. Toch is het op geen enkele manier gebonden aan specifieke transportbedrijven of modaliteiten. Cilogis blijft een onafhankelijke dienstverlener die jouw noden als uitgangspunt neemt.

Daarnaast schoolt het personeel zich voortdurend bij om steeds mee te zijn met evoluties binnen het vak om jouw transport nog efficiënter te laten verlopen.

Wij staan garant voor:

 • Eenvoudig

  Door onze expertise verloopt je transport op wieltjes en ben je op je gemak. Wij gaan op zoek naar de meest efficiënte logistieke oplossing voor jouw bedrijf. Geen zorgen.

 • Persoonlijke klantrelaties

  Wij staan je bij doorheen de hele rit. Aarzel niet en vertrouw in ons voor eender welke vraag die je hebt. We zijn er voor je.

 • Full service

  Je kan erop rekenen dat je goederen worden behandeld met uiterste zorg van A tot Z. Wij zorgen voor alles. Je goederen zijn in goede handen.

Onze klanten aan het woord!

 • De toegewijde medewerkers, de vlotte communicatie, de grote reactiesnelheid, het deskundig advies, het accuraat werken en de competitieve tarieven van CILOGIS N.V. zorgen er voor dat ze al jaren onze partner zijn voor alle importen via zeevracht vanuit het Verre Oosten. 

  Frank Vermeulen - DRESS CONFECT NV

  Als KMO is het voor ons onmogelijk om alles binnen eigen beheer te doen, zoals het importeren/exporteren  van goederen.

  Na een kort gesprek werd ons onmiddellijk duidelijk dat het team van Cilogis  het perfecte antwoord kon bieden.

  Hun manier van werken leunt dan ook perfect aan bij onze bedrijfspolitiek : elke klant is belangrijk.

  De snelle service, correcte prijzen en duidelijke communicatie/afspraken zijn voor ons het bewijs dat we destijds de juiste keuze hebben gemaakt.

  Kathleen Braeckman - HUCK NV